Kvindekamp før og nu – 8.marts i Holbæk med USMIFKA

Kvindekamp før og nu – 8.marts i Holbæk med USMIFKA

I anledning af Kvindernes Kampdag var vi inviteret af Globale Kvinder i Holbæk, Soroptimisterne i Holbæk, FiU-Ligestilling Holbæk/Odsherred og ikke mindst Medusa – et liv uden vold Holbæk/Odsherred, til at synge i Musikhus Elværket i Holbæk.

Kvinder repræsenterer i øjeblikket 50 % af verdens befolkning. Alligevel har næsten denne halvdel af befolkningen i dag ikke adgang til det samme sociale eller borgerlige rettigheder, uddannelsesmæssige eller professionelle muligheder, eller er ofre for kriminalitet på grund af deres køn.
For at gøre opmærksom på dette, opfordrede Soroptimist International til at vi den 8. marts går med 2 forskellige sko. Her gør USMIFKA klar til koncert, for at støtte kvindernes internationale kampdag.