Om USMIFKA

Dirigenten

Anne Louise Munch (f. 1974) har været korets faste dirigent siden januar 2018. Inden da var hun selv sanger i koret og har desuden igennem mange år beskæftiget sig med østeuropæiske folkemusiktraditioner, både som dirigent, sanger og klarinettist.

Louise er uddannet klassisk korleder fra Syddansk Musikkonservatorium og, måske netop qua hendes klassiske baggrund har den bulgarske kortradition, som med sine komplekse harmonier og arrangementer forener folkemusikken med kompositionsmusikken, en ganske særlig plads i hendes hjerte.

Louise har ved adskillige lejligheder, både som sanger og dirigent, deltaget i workshops og modtaget privatundervisning hos korets mangeårige mentor: den bulgarske sangerinde og dirigent Tzvetanka Varimezova.

Louise er desuden uddannet Almen Musiklærer fra Det Kongelige danske Musikkonservatorium og har siden 2009 været ansat som korleder for flere forskellige kor, ligesom hun i forenings- og aftenskoleregi har undervist i sang og hørelære for både børn og voksne.

Udover at dirigere Usmifka er Louise ansat som korleder ved Vesterbro Sogn, hvor hun i det daglige leder hhv. Ungdoms- og Kammerkoret.

Sangerne

Om sangerne